Tuesday, November 9

penangan mandarin



dari petang semalam lagi aku cuba untuk log in blog, tapi nampak nya uspot @ wifi kolej tak izin kan aku berblog,ciss, dengki nampak nya kamu yer,

aku nak bagitahu yang lepas sahaja exam mandarin, segala beban di bahu ku ringan sama sekali, yes!! akhirnya jawab juga kertas itu, dan aku tak sangka yang aku boleh jawab semua soalan, yang beza nya tak tahu betul atau tidak, hik hik hik

nyahkan persoalan itu, yang penting aku dah lega,perasaan tue sampai aku rasa nak menari ballet saja, nasib tak mampu, mungkin korang muak dengar aku tak abis-abis dengan subject tue, hurm bagi aku tue subject yang agak susah,

nak hafal character mandarin yang semakin pelik, hafal karangan, dan sebagainya, walaupun hanya 3 jam kredit tapi beban nya umpama 8 jam kredit dan semalam juga aku dah settle down 2 paper and 3 more to face it, next paper fizik, semalam dan berjimba sakan dan hari ini kene pulun,

exam, exam dan exam...


minggu lepas aku cuti study dan tinggalkan tilam kesayangan selama seminggu, balik bilik terus guling-guling dan aku dapat gatal-gatal, actually tak gatal tapi tangan aku yang gatal nak garu, lama-lama jadi gatal sendiri.


sekadar bintik-bintik yang kecik dan besar-besar, if tengok lama-lama boleh meremang bulu roma, abis satu badan keluar, bontot, peha, kaki, tangan, siku pun nak singgah, ciss!! 


sila click untuk tumbesaran yang sihat

orang kata, aku rasa sebab hama, bukan hama ayam tapi hama entah, habuk lah senang cerita, aku memang selalu kena macam gini, kekadang hama tu extreme sampai menyebabkan gatal, tapi tak apa lah, mungkin kulit aku ni nak bermanja-manja dengan aku, nak suruh garu-garu dan belai-belai manja.

bukan lagi belaian aku bagi, special treatment gua bagi, nah hamik kau, penangan kuku yang mantap, tak usah menggedik dengan aku, okeyh.

oh ya, by the way thanx sesiapa yang respond kat entri lepas, ya setiap orang ade cara pemikiran sendiri, ada life style sendiri, tapi bagi aku, respect each other lagi  penting dari semua benda,apa pun kita tetap kawan, peace ~~

***********************************
NOTA MANDARIN :

1. karangan keluar apa yang naluri aku katakan. perg syok.

2. sebabkan mandarin aku korbankan subject lain. ( salah sendiri tak reti manage masa, ngeh..)

3. exam tak habis lagi, dah bermacam plan untuk cuti yang pasti aku nak bergembira, yeah


4. cantik tak lukisan aku.keh keh keh

***********************************
FULL STOP
missblurry

11 ,000 yang sedang blur:

Un Phat Lee said...

fuyyoo.belajar mandarin beb.ajar gua boleh? ehe XD

misSbLurRy said...

un phat lee,

perg, merapu boleh la bro

missgee said...

Owhh!!! menarik..
Mandarin??
1 malaysia..
hehehe

misSbLurRy said...

missgee,

ahahaha belum cukup syarat lg utk 1 mlysia 2....by the way mandarin best tp untuk exam x best

zacky ~786~ said...

haha.~ really.!
i pn kna ad exm mandarin lorr esok.. adess.. ANTI MANDARIN seyh... da la lecturer cm gAMbang lembut.. + homo..
mmpuss..

heyy gud luck yerpp exm..

misSbLurRy said...

zacky,

ni hao,eheheh...gud luck la yer mandarin...'

dieya said...

huhu msti best nk cuti :)>-

misSbLurRy said...

dieya,

best dalam tak best...ehehe

ZACK ENTRY said...

gud luck exam seterusnya..=)

misSbLurRy said...

ZE,

thanx, next physic...errrr

Tony Mustaffa said...

well done. saya cadangkan you cuba belajar melalui dialog filem. lebih menarik. need more advice just drop me a line