Sunday, November 21

mental block



deng,
aku kebosanan, seriously aku bosan,
baru hari pertama aku cuti dah rasa macam gini,
macamana lah agaknye hari-hari aku yang akan datang eh?

dari pagi sampai la sekarang yang jam menunjukkan pukul 1835H,
tempat aku hanya di atas katil - hall rumah,
alangkah seronok kalau rumah besar macam istana, 
at least aku boleh main sorok-sorok,
tak kisah lah even main sorang-sorang,
janji hati aku happy macam kongkang...argggg....
mental mental...



ambil air coolblog, sedut sampai brain freeze...
owh terupa, aku pesan air ni air cappuccino,
tapi bila aku sedut rasa cappuccino hilang,
yang singgah di lidah cuma rasa gula,
damn, manis gila....

oi!!!! nak suruh aku potong kaki ker...
bayar mahal oi..aku bayar rm 4.10 tau...

dan sekarang aku rasa aku nak stone,
sebelum betul-betul stone,
baik ambil jalan yang mudah.....
iaitu.....

<<<<<<<<<<<<< LOADING >>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<< LOADING >>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<< LOADING >>>>>>>>>>>
<<<<< LOADING >>>>>>>>>>>>>
<<<<<< LOADING >>>>>>>>>>
<< LOADING >>>>>>>>>>>>

buat cekodok bawang+ikan bilis,
atas permintaan cik tora ( bukan nama sebenar)
oh beliau ialah kakak aku.


++++ edited ++++


~ tapi tak jadi buat cekodok sebab tak ada air..
~ kenapa tak bagi tahu kawasan dun N32 nie tak ada air ??
~ kalau aku terberak, sapa nak cucikan? hah hah??

**********************************************
FULL STOP
missblurry

7 ,000 yang sedang blur:

PIDUT ASiS said...

air tu mahal sebab gula makin mahal sekarang..hahaha~~~

misSbLurRy said...

pidut,

kalau gitu,..

weii..baik la dia kurangkan gula kan...aku nak perisa cappuccino..bukan perisa gula...ehehhe

azwa_amani said...

sedapnyer cappucino...huhuhu...xde air gne batu tuk beristinjak...heheheh

misSbLurRy said...

azwa,

aiyork...cedera parah la montot

Randy said...

oit... kongkang2 jgn sebut, sensitif

misSbLurRy said...

randy,

wowoowowow.....dia dah mai

nadey said...

amboi goyang kaki la skung ek!!!!!!! cuti!