Monday, December 27

berjangkit sudah....



tahniah malaysia....issue laser tak payah nak di bangkitkan...saja nak je nak kontroversi sikit...tak best kalau tak buat kontroversi..hik hik hik...baru lah reporter and so on buat kerja nanti...

by the way, aku tak nak ulas benda ni, aku yakin semua bloggers malaysia mahupun indonesia cerita pasal ni, so malas lah nak cakapkan....

tapi aku nak cakap pasal...

aku rasa aku dah berjangkit virus daripada keluarga aku....

siptom-siptom demam + batuk....

tekak mula payau, badan mula sengal dan sejuk....

arg!!..ini mesti punca dari akak aku si tora.....meh aku salasilahkan jangkitan virus ni,,,

si tora - si taro - my dad - my mom - me...

hurm terima kasih semua, love you !!!

************************
FULL STOP

missblurry

6 ,000 yang sedang blur:

Mohd Firdaus said...

mkn ubat cpt2..

misSbLurRy said...

mohd firdaus,

baik boss...thanx q

Aefa Aerisya said...

mkn ubat ye.. jaga diri ^_^

misSbLurRy said...

aefa aerisya,

baik....hope tak jadi demam

azwa_amani said...

cepat makan ubat tau...nanti amani plak berjangkit...ghuhuhuhu :)..

misSbLurRy said...

azwa_amani,

thanx sis...tgh usaha untuk tidak demam