Wednesday, December 29

saket tekak


fuh!!! semua orang di dunia mesti dah tahu yang malaysia baru saja bawa pulang...ops belum lagi bawa balik tapi on the way...hihihi...piala suzuki 2010,selama 14 tahun malaysia berhempas pulas untuk amik balik title juara, dan pasukan malaysia (harimau malaya ) bawah jurulatih rajagopal dah pun rampas balik title itu...

TAHNIAH SKUAD MALAYSIA, ANDA JUARA,

mesti minum milo setiap pagi nie?kan kan kan...hihihi, by the way, game tadi memang buat aku tak senang duduk...siap tahan kencing takut kene maki dengan rakyat malaysia yang tengah ghairah layan bola...hihihi

tapi apa-apa pun terjadi, sure esok...seluruh kedai yang ada kat malaysia ni kehabisan asam jawa.....sebabnya masing-masing hilang suara dah..bantai menjerit tak tentu hala..hihiih

kalau esok tak cuti, gerenti 1 malaysia senyap...wahahhaah...masing-masing menahan tekak....dah lah, aku tolong korang juga mana yang layan bola tadi...nak ambil air asam jawa nie....eheheh


opss....DIMAKLUMKAN JUMAAT CUTI UMUM,SELAMAT BERCUTI

**********************************
FULL STOP

missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

NuSaNa NoSa 91 said...

betapa hebatnya penangan bola.. ramai update sal nih.. tehehehehe~ ^_^

misSbLurRy said...

NuSaNa NoSa 91,

cerita panas..maklum la..tue miss xnak review sgt..cukup sekadar ucap tahniah

tqaAwesome said...

*rajagobal coach malaysia, bukan rajagopal. kekekekkee

best kan jerit2, merata rata dengar org menjerit. sangat best tonton perlawanan yg melibatkan negara,jadi patriotik sudah~ phewwwit

misSbLurRy said...

tqaAwesome,

rajgobal klo nama btol dia kan...
eheheheh....xkisah la mana2...

mmg dah mcm terasa kat stadium bung karno..wakakka

cik grrr said...

yeah btol penangan bola!
grrr punye tekak pun dh serak habis ni (pasal mmg dh skit tekak cuz tongse, b4 match lgi)

huhu~~ tahniah skuad harimau...ngaummm..hehe..syok habihhh!

misSbLurRy said...

cik grrr ,

yg best sume turun x kira bangsa....

hidayah ruslan said...

goal keeper msia semalam hebat kan? hehe

misSbLurRy said...

hidayah ruslan,

mmg hebat...dr ssbj katakan...eheheh..dia pandai baca bola..and brani x tunggu bola dtg dia..