Sunday, December 19

pacat oh pacat



korang pun tahu kan yang aku baru balik dari camping, so bila dah dengar perkataan camping...for sure tidur dalam khemah, tidur dalam hutan, masuk hutan and so on...

macam tajuk entri aku kali ini, masalah aku adalah pacat, bukan geli tapi kesan lepas kene gigit dek pacat...oh damn, tersangat lah gatal....

kali ini punya trip aku sangat lah bernasib baik sebab sang pacat lupa nak singgah kat kaki aku secara berjemaah, so dekat kaki kiri aku hanya kena 3 love bite dan kaki kanan pula dalam 2 love bite...thanx pacat...love you...

opsss lupa...dekat belakang aku, dekat dengan pinggang ada satu, yang ini aku tak sedar bila kala dia bantai gigit kat situ, langsung tak bagi salam perkenalan, dan-dan aku nak tukar baju, dah berdarah dah, aish..nakal sungguh!!

so, masalah aku bukan nya itu tapi nya masalah aku adalah, kegatalan yang dia tinggalkan....perggg....gatal gila wei...aku garu sampai berdarah-darah la kan...hantu betul kau ni pacat...

korang tahu tak macamana nak hilangkan bisa nie??? aku punya geram dah sampai tahap pijak kaki sendiri nak hilangkan gatal...please...help me...

**************************

hye, saya pacat...awak??

**************************
FULL STOP

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

najwa's said...

haha memang sakitttttttt gatal kena pacat. mau pacat gunung yang belang hijau kuning tu.. hadoi..hazabb tul
kesan dia smpai skrg tak hilang. rugi hantaran seribu.. :P

JR Shoppe said...

Ntah pacat cap apa nie: gigit rasa gatal? Yg saya tau pacat gigit tak rasa apa2...sedar2 dah cuba ceroboh kawasan2 larangan...tu yg bahya tu...

misSbLurRy said...

najwa,

pacat tue pun den kene...gatal yg amat..tp yg byk2 tue pacat hitam biasa je

misSbLurRy said...

jr shoppe,

bukan masa kene gigit....tp kesan dr kene gigit.....gatal nya kekdg sampai sbulan

King Of Single said...

oh sheet [kertas]
xsuke uh pacat..dlu time camp taw2 da naek kat perut

misSbLurRy said...

king of single,

mmg perjalanan dia sangat senyap..btol2 antu....arg..gatal2

Ain Zulaikha said...

betul2x, sy pun pernah.. gatal gila.. lepas tu gigitan dia besar.. darah tak habis2 keluar.. gatal errr

misSbLurRy said...

ain zulaikha,

yup2....skrg nie gatal itu terpakse tanggung sorg2..share nak???
hihihi

caliph shuriken said...

gumok ar pacat tu, huh..

p/s: klau kna gigit mmg rsa gatal sbb pacat tu kuar bahan kimia yg kasi cair darah.. so mudah pacat tu sedut darah kuar laju2.. sekian info mlm ni ^^

misSbLurRy said...

caliph,

mmg gomok...saja biarkan sampai gemok...klua darah kotor....

yup..cecair tue klua dgn banyak...klo kita sentuh dia masa dia gigit kita...