Wednesday, December 22

owh sedey nya ....


lately ni aku asik lapar je...bukan lah lapar 24 hours, tapi bila pukul 10 malam jer, for sure perut nie menggedik-gedik dengan aku....hantu betul....

nak kata aku makan tak betul ...memang yer lah..pagi dah aku skip, so nak tunggu makan malam memang aku makan pukol 6 petang, ops..bukan malam tapi makan tengah hari....makan nasi ok!!!

sampai masa dalam pukol 10 malam, nak lagi makan...pergg...gatal sungguh kau nie bunchit...kerja kau asik nak makan je kan ??? 

so nak tak nak aku terpaksa juga layan, macam biasa gelodak dapur secara berhemah, dalam rumah aku, since mama aku sakit, makanan entah hapa-hapa memang dah tak ada...megi pun tak ada dah sebab mama seorang je duduk rumah...so tak ada siapa yang nak makan....

tapi yang peliknya, barang-barang expired banyak pula, semua nya benda yang boleh di makan dengan senag hati nya pula tu, angin pula aku...

godek punya godek..aku ternampak la kauh spaghetti, takkan lah aku nak kerjakan spaghetti time-time gini kan,,, so aku selongkar lagi..nampak pula sweet corn...tengok tarikh--pass..

then buat air..nampak pula quaker perisa choc, so ambil heater masak air...opss aku lupa pula nak tengok expired date...tapi aku dah minum...erm..halalkan saja lah..hihihihi

sedih kan kisah hidup aku....dah gaya macam tikus mondok dah...dok selongkar dapur "tengah" malam macam gini...tapi apa boleh buat....night life aku lama lagi..pukol 5 baru nak tidur..so terpaksa juga melayan si gendut nie...waduh...!!! habis diet aku....

****************************
sweet corn

quaker oat

************************************
FULL STOP

missblurry

6 ,000 yang sedang blur:

+akufobia+ said...

arkk.sedapp.nakk.

misSbLurRy said...

akufobia,

da abes dengan laju nye

shatooman said...

biasala perot lapar tgh mlm.. sy pon slalu je jadi camtu. tp tahan je la.. malas nk makan tgh mlm..

misSbLurRy said...

shatooman,

jarang saya mcm gini....
lately nie je....
heran tol

+akufobia+ said...

kedekutt.

misSbLurRy said...

akufobia,

nati blurry blanje mkn angin eh