Thursday, December 30

duit loan dah masuk


yeahhh...duit loan sudah masuk, lagi sekali aku cakap, DUIT LOAN DAH MASUK, ahahah....wahai kaki coli joli, kaki shopping, kaki unta, kaki segala kaki, jom kita habiskan duit loan....ahahahah ( gelak jahat )

banyak list aku nie, meh aku senaraikan :

baju
baju
baju
baju
seluar
baju
kasut
beg
kasut
stoking

**********************

hi hi hi tak ada lah, aku gurau jer, since sem ni aku kene berjimat sebab sem akan datang adalah tahun akhir aku, so aku kene saving untuk final year project + annual project ( travel)..yang annual project tue memang wajib kena simpan,dan annual project aku untuk tahun depan adalah sabah, eheheh...jangan jealous.. 

untuk mereka yang suka habiskan duit loan, sudah-sudahlah..baik berpada-pada sikit, atleast simpan lah separuh dari yang korang dapat, tak dapat  separuh pon suku jadi lah, untuk kegunaan akan datang or korang leh bayar balik jer loan pakai duit yang baki tue...

dari bantai bershopping sakan, tapi tak pakai pun apa korang beli tue memang pembaziran kan, so fikir-fikirkan lah, dan cermat bila guna duit,  keputusan di tangan anda.....anda yang tentukan, selamat beramal....

*******************************
FULL STOP

missblurry

6 ,000 yang sedang blur:

Sca Ndx said...

ptptipu masa utk abes kan duit. haha

misSbLurRy said...

sca ndx,

hihih ptptipu.....erm xde ape yg ditipu nyer....

jom abeskan duit...

Aizuddin Hanis said...

cantek ah..boleh ah blanje sy

misSbLurRy said...

aizuddin hanis,

ahahahaha....sem nie x leh la...kene jimat sikit

Misz Mas. said...

WOO~.BEsnyer..ak tak masok lg pon..huhhuh

misSbLurRy said...

misz mas.,

hihihih ktorg mmg masuk 3 ari b4 daftar kolej