Saturday, December 4

sebenarnya...aku artis!!!

aku pernah cerita tak yang waktu ketika dahulu, fuh bahasa aku hari ini...kalau lah masa SPM dulu aku terpandai guna ayat nie...confirm lah A...

err, aku lupa nak cerita apa lah...oh ok!! sudah ingat, dulu aku hampir menjadi artis suam-suam air milo, seriously aku tipu...

so, sebabkan aku artis suam-suam air milo, maka wartawan yang nak interview aku adalah encik L sahaja, hurm sadis nya...tapi tak apa lah, nasib beliau masih mengingati artis suam-suam air milo macam aku nie..

soalan sangat hot dan cepumas, tapi dengan gaya artis ala-ala shahir yang suka kan orang tua, maka aku jawab penuh dengan berdedikasi....


************************
Mr.L vs BlurRy


3 names in your inbox cellphone
oh,..sambil keluarkan wephone ..amir kltn, amir kltn,amir kltn..eh siapa dia nie? untuk phone strawberry pula si tora, faiz, faiz...errr no comment

your main ringtone ?
god is a girl 2000...ehehe ringtone ke tue?dunno lah nokk

what you did last summer...ehehe im kidding, err i mean at 12 last night?
eheheh pandai eh cik L bergurau yer... last night? owh saya terkorek hidung lah....hihihi

who was the last person you went out with?and where? 
err kenapa mata kau blink-blink nie?with my fellow friend at OU je...

the color of T-shirt you're wearing now ?
dark chocolate cadbury ermm sedap

the last thing you did?
makan nasi goreng, saya masak tau..sedap...wanna some?

3 of your everyday favorite items ?
handphone, lappy, brickgames...eheheh..cool


the color of your bedroom ?
colourful, wow..nice

how much money in your wallet now ?
errr tak payah tahu lah kan...sedia maklum,artis suam-suam air milo

your favorite song ?
taubat seorang hamba, seriously buat aku..oppsss saya nak menangis


what will you do next week
camping....yeaahaa, eh salah tarikh...next week?same what i do rite now??

when was the last time you saw your mom ?
just now, sob sob..dia pergi tinggalkan den lg...balik melaka..waaaa

where is she now ?
kan dah cakap dia nak balik melaka, on her way lah...opsss..sorry terkasar...err dia dalam kereta skrg...eheheh

when was the last time you talked to your parents ?
with mom, just now..and my dad...last 2 week, dia seorang pendiam, maka saya kurang bercakap dengan dia

who the last person that texted you ?
amir kltn, he just a kid....think positive ok..ehehe im SINGLE...ahahah

where did you have your dinner last night ?
sob sob..waaa touchinnggg....( terdiam sekejap )..waaaa kejam

the last suprise you got ?
not suprise but prank...damn...opss

last thing you borrowed from your friends ?
cekak, wakak....errr..ok tak lawak

who is your BF/GF or husband/wife ?
err saya SINGLE lagi..biasa lah..gossip-gossip liar, tue..kalau ada, mestilah saya bagitahu kan...

what do you feel now?
annoy with you, apa kehei nie yob, banyok bebeno soklan nye yoo??

wanna share with who?
dengan para peminat, opss..jangan saman saya...

who knows your secret ?
no one, just Allah s.w.t

they keep your secret?
maybe kalau itu takdir nya

are you angry with someone?
nope,...saya berhati suci...weee..konon

what do you order at McD?
saya cuma makan dekat chili's sahaja...wow riak..

the last time you felt so sad ?
last night..sob sob

what is your wish for tomorrow?
semoga saya sentiasa chomey...wink wink

who will you tag next ?
mangsa saya....ahahahah ( evil laugh )


*******************************************
FULL STOP
missblurry

9 ,000 yang sedang blur:

azwa_amani said...

mmmmm..aaaaaaaaa..oooooo..macm tu rupenyer..heheheh :)

misSbLurRy said...

azwa,

emmm gitu la gamak nya

staLker prihaTin said...

blaaaa ~ byk ckp byk tipu worrr heheeh >.<''

misSbLurRy said...

stalker,

adeyh sudah la rembat ayat aku

nadey said...

DEMSSSSSSSSS

ARTIS BGTAU YG DIE KOREK HIDUNG

KO MMG IDOLA AKU LA

ajelan said...

ehh, kamu artis ker?saya nak shoot pic awk ley?sebab hobi sy amik gmbr org, xcye?klik arr entry nie

L said...

keh3 artis paling blurrrrr!!! huhuuhu

cik grrr said...

elleh berlagak artis nohhh!..
p daaa...hahaha
ape la,soklan punyer sensasi jwb men bedal je,..
sah2 artis suam2 milo bdax2..

1 soklan tuk cik artis nohh!..
cik artis nih nek name dr mn?..dr idola kecil ko?..hehe

kiddng! i lyk laaa..;)

cik grrr said...

elleh berlagak artis nohhh!..
p daaa...hahaha
ape la,soklan punyer sensasi jwb men bedal je,..
sah2 artis suam2 milo bdax2..

1 soklan tuk cik artis nohh!..
cik artis nih nek name dr mn?..dr idola kecil ko?..hehe

kiddng! i lyk laaa..;)