Friday, December 31

hanya tinggal kenangan

yang akan ditinggalkan akan dibuat kenangan,
kenangan yang mengajar erti kehidupan,
kehidupan yang penuh dengan misteri, 
misteri dengan fantasi dan juga realiti,

apa jua keadaan nya pun,
yang ditinggalkan tetap ditinggalkan,
tetapi jangan pula dilupakan,

yang baru pula belum pasti lagi kebenarannya,
jalan yang masih lagi samar atau sudah terang,
bergantung pada badan yang dikandung
tapi ingat,
walau macamana sekali pun jalan yang ada dihadapan,
jangan sesekali lupa untuk pandang apa yang telah ditinggalkan,
kerna yang ditinggalkan itu adalah jalan untuk menuju kedepan.

apa jua keadaan sekali pun life must go on....
selamat tinggal 2010 and hello 2011...


*******************************
FULL STOP

missblurry

9 ,000 yang sedang blur:

Solihin Zubir said...

selamat tahun baru juga.. heheh..

hidayah ruslan said...

Happy new year cik blurry ;)

nub said...

waahhhh.....nak abes dah besday akuu..dem!

haha

i am S!L4H.. said...

btol2..jln yg blkg jgn lupe nk tgok balik sbb jln tu la yg sebab kan kite ke hadapan..

hehe liplap2 2010 die~~

misSbLurRy said...

nub,

ko kene hadapi tue beb

misSbLurRy said...

i am silah,

dat rite...sgt2 lah penting tgk blakang supaya x mudah lupa diri...

Shaheila Malek said...

Selamat tahun baru 2011, semoga dirahmatiNya ^^

misSbLurRy said...

shaheila malek,

awak pon sama my dear...

missgee said...

Happy New year..
Harap tahun nie lebih baik
dari tahun sebelumnya :)