Tuesday, December 7

kamus dwibahasa tetap di hati

walau macamana pun pelik perkataan yang aku jumpa, aku akan refer dekat kamus dwibahasa dewan bahasa punya...walaupun rupa beliau tak lah sehensem muka aku, tapi jasa beliau sangat dihargai...

even, aku tengah menaip dan syok-syok baring atas katil, kamus itu jauh, gigih aku bangun dan berusaha pergi ambil..ye lar kan....teknologi makin canggih...

tapi bila canggih sangat pun....gini lah jadi nya....




LOLzzzzz

*******************************************
FULL STOP
missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

d.A.o.U.z said...

sumpah lawak..
da try..
hahaha..

misSbLurRy said...

daouz,

wakakakak....maka sila kan "facebookkan" traffic anda

missgee said...

Kamus Edisi ke berapa??
Memang suka guna..
Detail..
Terbaik..

misSbLurRy said...

miss gee,

edisi...errr....

nazirulhazwan~ said...

err err, xphm;p

misSbLurRy said...

nazirul,

kan..blur2 jap

nadey said...

aku xsuke ngan google translate,,,macam haremmmmmmmmmm

misSbLurRy said...

nadey,

ok lg kot..
citcat lagi..la...teruk gila

nadey said...

tp selame ni aku buat tesis n keje skung ni aku bergantung pd citcat....bg aku lg bgus sbb ade pilihan meaning! seyes ia sgt2 bergune pd kerjaya aku skung

(translate ubat2 binatang dlm bm....sbb kami kene buat exhibition so pamplet kene BM maaaaa)

misSbLurRy said...

nadey,

bukan malay dia malay indon ke?aku naik pening baca masa dulu wat report untuk thesis aku.....