Sunday, January 2

aku ada, korang ada?

entri kali ni aku teryakin sikit nak tunjuk kelebihan yang aku dapat, actually aku tak tahu bila benda ni belaku...since dari lahir atau dah besar tetiba ada..entah lah...seriously aku sendiri tak perasan....

aku nak cerita hal kelebihan yang aku ada, hurm anugerah yang aku dapat dari tuhan, well cerita nya yang mata aku sepet sebelah, hihihih....itu saja....DONE !!

alrite-alrite, aku tak nak cari gaduh, selalu nya bila orang ada mata sepet sure kedua-dua sekali....tapi aku hanya sebelah kanan sahaja,  tak adalah sepet sangat macam ahmoi, tapi sepet nie macam kene tumbuk....macam bengkak jerk

aku perasan masa aku sem 3 atau 4 kat poli dulu, entah macamana aku perasan pun dah lupa dah, yang seingat aku lah, aku tengah syok sendiri tangkap gambar sendiri, then tilik-tilik, mata aku sepet...tapi memang aku terasa berat la mata sebelah yang sepet tue,

huhuhu, cam lawak pun ader...aku assume yang aku selalu sangat jadi vampire, maka dia bengkak pastu tak reti-reti nak elok balik...tapi buat setakat ini, hanya dua orang saja yang tegur mata aku lain sebelah, so makna nya aku normal tapi dalam diam ada special nya.....

nah, tataplah mataku ini, jangan sampai melekat dalam mata korang sudah lah..hihihih

kecik sebelah, zombi !!

*************************************************
FULL STOP

missblurry

6 ,000 yang sedang blur:

iszieylyanziy said...

hehhe,,sepet pon ok what,,,

misSbLurRy said...

iszieylyanziy,

hahahah....cool kan...whahh kunun

S..U..D..@..I..S said...

biar sikit kecik ...asalkan terang benderang jelas nmpak dunia..
kalau bulat rabun?..haha...

hidayah ruslan said...

Hehe.. aah lar, sepet sebelah.. unik. tu semua anugerah darinya.

misSbLurRy said...

sud @ is,

alhamdulillah terang benderang lg...cuma kesilauan jerk

misSbLurRy said...

hidayah ruslan,

yup anugerah tak terperi nilainya