Sunday, January 16

makan dan terus makan


minggu ini aku balik rumah lagi, hurm aku bukan tak nak balik tapi aku rasa macam penatkan badan jer..sebab kelas whole day then kene tunggu bus KTM yang gila babun punya lama nak menunggu kalau ter miss, lepas itu kene berebut masuk ktm...himpit-himpit, raba sana raba sini...argg..penat siot..

belum lagi part naik LRT yang kekadang lebih perlu utamakan mereka yang lagi tua dari kita...atau kata erti lain bagi lah orang tua duduk, pas itu aku kene tunggu lagi bus rapid untuk ke rumah aku...kalau terlepas kene tunggu almost 30-45 minit, senang cerita aku perjalanan aku dari campus ke rumah ambil masa 2 jam plus minus....ngeh..baik naik flight terus ke jakarta.puas hati lagi ..

ok stop talking bout that, aku leh jadi sakit ati secara tak sengaja...ahahah sakit hati sendiri, korang pernah rasa tak? cam sengal kan...kikiki....alrite-alrite back to topic...

tak kisah lah berapa lama perjalanan aku kena ambil untuk balik,tapi kalau melibatkan family aku sanggup saja, so aku balik sebab nak celeb birthday si taro yang ke erm belum lagi boleh mengundi kot, eh jap...hah ye lah..betul lah tue...hihihi...benda buat simple jer sebab rumah aku tak ada air..



sekarang pon dapur dah rupa apa dah, susah betul tak ada air, aku lagi rela tak ada elektrik...kan betul tak??ah mula dah merapu, birthday kali ini tak beli kek, just beli yang slice je sebab besok aku dengan si taro dah balik ke pengkalan memasing..

kek yang ktorg rembat adalah:

    + banana cheese - langsung tak rasa banana, rasa cheese saja, kalau beli whole kek better beli cheese cake flavor lain yang lagi rasa flavor 2. paham kan?

    + strawberry mashmellow cheese - erm 4/5 star, agak memang sedap even aku tak makan cheese, kalau beli whole cake sangat berbaloi

    + hazel cheese - erm tak berapa sedap, biasa jer and ada sikit rasa-rasa coffee , kalau nak beli whole cake aku suggest jangan beli,

itu saja dari aku sebagai pengkritik makanan yang tak bertauliah...wakakak...

ops terlupa, masa order pizza guna online dia kata problem nak submit, kalau korang kena macam gini better call pizza untuk reconfirm sebabnya sebenarnya memang diorg dapat order tue,

nasib baik ktorg tak re-order balik, tunggu je sampai masa, and masa call diorang si pizza ketuk pintu rumah..fuhh!!! selamat...dan tadi pun order new menu diorang, crazy chicken crunchies with tangy cheese, sumpah biasa jer, nasib memang dalam set, mahal kot rm 12.80, bagi aku tak payah beli..PEMBAZIRAN, sumpah aku tak tipu !!!


*********************** 

lilin yang boleh digunakan selam 40 tahun

si taro dan pizza nya

cake from SR, thanx SR sebab habiskan duit kami!!

**********************
FULL STOP

missblurry

12 ,000 yang sedang blur:

AIMAN said...

huiiihh sedapnye tengok pizza , kek2 tue.. nak3..

misSbLurRy said...

aiman,

erm not bad....kek pon bleh la

zacky ~786~ said...

nk pizza .. nk x3..!!

missgee said...

Makan..makan..
dan makan lagi...

P/s: Saya pun suka makan..hehehe

misSbLurRy said...

zacky,

ada lg skeping...nanti aku post...
whahahah

misSbLurRy said...

missgee,

itu semesti nyer
ehehehhe

Misz Mas. said...

aku pon tak makan cheese weh..sep2~!

nelly said...

bmyk makan .
hehe

NuSaNa NoSa 91 said...

wooo~ kek SR.. keen mmg hantu kek2 SR.. besttttttt~ ^_^

Shaheila Malek said...

dap nye dpt mam kek.. ^^

misSbLurRy said...

NuSaNa NoSa 91 ,

mmg best..tgk ler rege nye..eheheh

misSbLurRy said...

Shaheila Malek,

sangat nikmat...dan penuh dengan lemak