Saturday, January 22

lawak gila


masa tadi lepas update entri pasal "papa" aku tue, aku pun ringan kan beban jari aku untuk tengok encik nuffnang, memang tak memberansangkan tapi aku tak berapa kisah pun hal itu, sebabnya aku berblog dengan ikhlas di hati, bukan mengejar side income itu sangat.

so nak jadikan cerita aku suka tengok keyword, sebab aku nak tahu apa yang selalu orang search, sekali aku ternampak benda pelik,banyak sebenarnya, tapi aku tak terfikir nak print screen, 

tapi kali nie, memang aku terus terfikir sebab sangat pelik, sat no, aku tepek bagi korang tengok,


ahahah, aku gelak sampai nak terkencing, bukan nak tapi memang dah terkencing, hawau betul siapa yang search macam gini, korang faham tak maksud gambar tue...

sumpah aku tak boleh nak bayangkan lah macam mana kopek atau lebih popular dengan tetek, eh, seriouslah, macam mana eh? rupa kambing punya tetek yang bengkok???

eh sudah lah, aku tak mampu nak bayangkan, kang pelik-pelik pula yang keluar, tapi serious aku nak sambung lagi gelak, gila sengal lah rakyat malaysia or  bukan malaysia tapi duduk kat malaysia yang dok search benda alah nie, ( masa aku tengok nie review dari malaysia saja )



********************************
FULL STOP

missblurry

21 ,000 yang sedang blur:

nub said...

akua da 1..teloq lelaki. hihi.bodo punya keyword

misSbLurRy said...

nub,

minggu lepas aku dpt..

"ketatkan pepet" apa tue? wakakkaka

Amiey White said...

haha

adoi...nak sampuk ni..

"pepet" tu adik beradik wonderpet =.="

syafiqah khadiron said...

ngek gilaaaa. siot betul. hahahaha.

Cikbelog said...

haha dah tak de mende lain nak search gamaknya.hahaha

ridoma said...

haha gilllllllerrrrrrrrrrrr! kah2

Misz Mas. said...

haha..aku baru taw ape makna perkataan tu.haha.

ANATI SOKI said...

ahaha...tahpape.. tp stil. aku gelak guling2 baca entry nih.. ahahaha.. weyh.. aku fllow ko

Aizuddin Hanis said...

ni mmg sex rambang ni..

Aizuddin Hanis said...

ni mmg sex rambang ni..

misSbLurRy said...

Amiey White ,

wakakak......yg mane 1 wei??

misSbLurRy said...

syafiqah khadiron,

wakakak siot kan

misSbLurRy said...

Cikbelog,

kan..cuba la search, saya seorang chomei ker

misSbLurRy said...

ridoma,

yes memang giler

misSbLurRy said...

Misz Mas.

apa?kopek? ahahah bhasa mana ntah...

misSbLurRy said...

ANATI SOKI ,

ahahah jangan kata ko..aku yg mula baca nie lg lar

misSbLurRy said...

Aizuddin Hanis,

rambang habis wooo

Fadzli Amir said...

Gila babas tol, apa la ada pada kambing yg buat dia bekenan, siap nak yg bengkok lagi...macam2 peel org kan...

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ ngok ngek punya keywords.. lucah.. adesss.. =.="

misSbLurRy said...

Fadzli Amir,

itu yang terbayang bayang tp benda lain plak muncul..eheheh

misSbLurRy said...

NuSaNa NoSa 91 ,

ahahahah....ape3 la dia pk kan 2