Wednesday, January 5

terhad....argg!!


sebenarnya aku dah tak boleh sangat nak berjogging ker blog-blog orang lain sebabnya wifi aku ada masa yang terhad...

campus gua cuma bagi 40 jam seminggu untuk beronline, selebihnya kalau nak guna lama-lama, kene lah lepak kat mana-mana yang sediakan wifi, memang gua tak lah sesangap nak online sampai macam gitu sekali kan...

so macamana pun gua kene bahagi kan masa-masa gua untuk beronline buat assignment + berfacebook + berblogging + berforum ,,, beb, gua pun ada life, so suka hati lah nak buat apa pun....

bukan nya masuk ipta then otak kau nak belajar sampai hilang life sebenar, damn..aku manusia, so aku perlukan hiburan...huhuhu...

so kawan-kawan blogger sekalian, andai nama blurry kurang menjejak dan comment kat page anda, saya mintak maaf yer, ada masa lebih, aku akan cuba untuk baca entri-entri dan tinggalkan jejak..

peace ~~~

******************************
FULL STOP

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

d.A.o.U.z said...

sabo jele miss blurry oi !
huhuhu..

misSbLurRy said...

daouz,

ahahah gitu lah gamak nyer.....terpakse lah kan

nub said...

kolek id banyak2 aa!! cm aku wat.ahhha

Aizuddin Hanis said...

u mane ni?nak wifi pun ade limit..aduyai...x rock ah mcmni...org punye U 24hours free jer..hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...

waaaaaaaa~ ni yg sedih ni sbb blurry dh semakin ilang.. huuuuuu~ T__T

misSbLurRy said...

nub,

ko wat proxy ker beb

misSbLurRy said...

aizuddin,

tue la psl bro...tp xpe la..berlebey2 sbenarnya....sbb siang x online

misSbLurRy said...

nusana nosa91,

insyallah update setiap hari..hihihi

Amiey White said...

alolo sian dia...xpe kalau on9 terus jejak kawan :D

misSbLurRy said...

amiy white,

yeah...memang jejak dan comment2..ehehe