Thursday, January 13

jom melancong


baru-baru nie kawan aku bagi info yang agak menyakitkan hati aku sendiri, dia kata fire fly dah bukak promotion, harga tix jauh beza banding AA...damn!! tepu jap otak aku bila dia cakap gitu...

sebab tahun lepas aku usha tix ke sabah, dia cakap link bukak bulan 6 then fly bulan 7...tapi ada juga kata bukak link awal tahun and fly pula area itu juga, so aku macam tak nak tanggung risiko sangat, aku amik je tix guna AA,

memang beza gila, tapi ok lah, aku tak lah rugi mana, sama jerp pun, beza rm 50 je dari aku, tapi kalau nak banding selesa, selesa lagi lah FF nie kan, bukan fara fauzana tau, tapi fire fly...

so kawan-kawan lain, siapa nak melancong-lancongkan diri, pergi lah plan bebaik then book secepat mungkin, maklum lah pakai boeing 737-800 kot FF, meal and beg language sekali masuk dalam tix,apa lu fikir kan??

********************************

semenanjung

borneo

* ah benci nya tengok promotion nie !!!

***************************
FULL STOP

missblurry

17 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

jom jom melancong

hehe

misSbLurRy said...

nelly,

udah ku booking tix..
anda bila lg?

nelly said...

hahaha . .
tak tahu bila . . .
kih3 . .
=)

laju tol booking .
haha

nelly said...

hahaha . .
tak tahu bila . . .
kih3 . .
=)

laju tol booking .
haha

misSbLurRy said...

nelly,

den booking thn lepas...
tix AA...

yg prmotion nie br bukak 2 ari lepas kot

nelly said...

baru bukak ?
wow . .
awalnya pi booking ..
bgus btol ..
nk pergi mne ?
ehehe

misSbLurRy said...

nelly,

g sabah....eheheh....aku beli thn lepas la...bulan 10 lg aku beli sbb AA pon wat promotion time 2

iszieylyanziy said...

firefly bukan ke bising sikit,,hehehe

iniialahaku said...

nk cari tket blik kg ah gni

misSbLurRy said...

iszieylyanziy,

entah ler..nie kapal baru....so xtau mcmana keadaan

misSbLurRy said...

iniialahaku,

booking cepat...tix sgt murah 2

xcyber said...

adoii..
time2 cuti x nk buat

misSbLurRy said...

xcyber,

time cuti la 2....
kan bln 5 da start cuti

NuSaNa NoSa 91 said...

blurry.. ehem, ehem.. pe kata blnja keen gi melancong?? hik3~ ^_^

misSbLurRy said...

NuSaNa NoSa 91,

wakakkaak den pon terkulat2 nie nanti g sabah...adoi

missgee said...

Memang murah..
Sila rasa tak puas hati :p

misSbLurRy said...

missgee,

memang....waaa tp xpe la..rezeki org lain