Sunday, January 23

aku rindu dadah aku !!


gempak tak tajuk entri aku kali nie?

yup memang betul, aku dulu penagih dadah, argg...memula aku dapat kawal diri aku untuk tak ambil benda hampas nie, tapi entah lah, bila time sunyi memang rindu, sampai buatkan aku tak tentu arah jadi nya...

last-last aku kantoi, terpaksa juga ambil balik dadah aku tue, sedih aku kali nie bukan sikit, tapi berganda-ganda, macamana lah perasaan parents aku bila dapat tahu yang aku ambil balik benda hampas ni? mesti sedih kan...

diorang fikir aku duduk kolej, pergi belajar, masuk kelas..tapi rupanya tidak...argg!!! bersalahnya, maafkan blurry wahai mama, abah...

dadah yang aku ambil adalah jenis heavy jugak lah, iaitu jenis COUNTER STRIKE, wakakak, LU KENE BABE,,,,,,,you got PRANK !!eh betul ke english aku nie?ah pendulik... hahah...gempak tak? real tak? biasa lah...tengok nama la bro...tom cruise kot atau lebih dikenali sebagai brad pitt....gaya macho masa belakon....ahahah


yes!! aku dah stop layan counter strike nie since abis study diploma dulu, tahun lepas memang aku cari juga, tapi aku kuat semangat supaya tak rembat Cd nie kat mines, tapi tadi aku terpedaya juga, last-last tak dapat main..VAVI betul!!

aku pun tak paham lah kenapa, download2 then dia kata memory available less than 15 MB, lanca* lah, memory aku 100GB lagi...kurang pejadahnya, dekat 3 jam aku godek....apsal huh? aku guna window vista, siapa tau? tolong selesaikan masalah aku nie....

lepas nie aku nak rembat Cd the sims dari kawan aku, harap-harap dapat layan, tak dapat counter strike, layan the sims pun jadi lah...ahahah aku tau CS nie game lapuk, tapi penduli, aku suka game-game macam nie...ahaha

tadi pun benda lapuk lagi aku layan, aku bantai tengok hantu kak limah balik rumah, benda paling langsi aku tak leh terima, tix harga rm 12, VAVI 2x ganda...gila kau, film nie dekat sebulan pun still nak harga macam semalam baru keluar ker? ngoi..no wonder lah kau leh kutip rm 8 juta kan....nasib baik memang best dari cerita khurafat yang aku lesapkan rm 8, ahahah....tengok dah terungkit, maaf yer...saya terjujur....

rupa kunyanyang tengah makan super star

dan tadi juga layan carl's junior, perg..burger nie memang mabeles siot, aku promote kat korang yang tak pernah layan lagi, burger dia 2x ganda besar dari mcdonald's, serious aku tak tipu, harga sah-sah mahal sikit, tapi berbaloi, dengan fries dia sebesar hari kelinking korang nya, memang macam ular sawa bila makan, kenyang yang amat, alhamdulillah....erkkkk!!!

ye ye, saya tahu saya kuat makan, eh no maksud aku aku suka makan, ahaha...aku akan cuba segala makanan yang aku rasa rare, korang ada makanan yang best untuk aku cuba?? jangan korang suggest makanan exotic dah lar...pengsan aku...eheheh.....

eh sudah lah, aku nak melayan lagi dadah aku nie, nak pastikan aku boleh main walaupun tak boleh main...aku tak akan give up...ahahaha..chau!!


********************************************

aku hanya mampu makan jumbo chilli dog

rupa setelah tranform menjadi ular


*******************************
FULL STOP

missblurry

16 ,000 yang sedang blur:

MiZi said...

amboiiii besarnya beger!!

http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/cemburu-la.html

misSbLurRy said...

mizi,

a'ah memang besar kedabak...ntah macamna kwan aku makan ntah la

AH7 said...

mak ai...kuat giler makan...huhuhu~~

misSbLurRy said...

ah7,

aku makan hotdog tue jerk....ahahah
burger memang aku xkan makan

Daria said...

burger pe tu besaq sgt....?

Amiey White said...

Besar gila burger btw peminat game rupanya mmg dadah haha

missgee said...

Kaki games layan makan burger..
Hebat.. :P

Fadzli Amir said...

Amboi tajuk...bila baca separuh siap aku kata dalam hati, ada gak blogger yg panagih dadah....siap kutuk2 lagi...hampeh tol...hehehhe..sorry...lagi satu kueh eksotik tu tak tertelan sebab tak kunyah mana buleh telan...

nelly said...

besar burger !
sedap !!!

NuSaNa NoSa 91 said...

woooo~ game tuh keen xpernah main lg.. ada ala2 adicted cam main game mafia wars x? ^_^

misSbLurRy said...

Daria,

carls junior

misSbLurRy said...

Amiey White,

memang aku minat game gegila...eheheh

misSbLurRy said...

missgee,

aku layan hot dog je kalau makan situ

misSbLurRy said...

fadzli amir,

wahahh....xpe2..i x kesah kene maki2 nie...eheheh

misSbLurRy said...

nelly,

besar kan...

misSbLurRy said...

NuSaNa NoSa 91,

1000000x ganda lagi best dari mafia wars