Thursday, January 20

happy thaipusam day


hari cuti public holiday equal to hari tidur sedunia, siapa setuju?sila joget ala-ala sinchan seketul...ngeh!!

tipu kalau korang tak setuju, asal dapat cuti jer, mesti korang cakap macam gini kan...

" ah, esok aku nak bangun lambat, malas fikir benda lain " 

atau...

" yes, cuti.....tidur sampai lebam .." 

atau begini?

" dapat tidur sehari suntuk ni, memang best giler lah, gua cakap sama lu "


see, betul tak aku cakap?sebabnya aku pun macam gini...wawawawa....species panda bear, asal cuti..asal ada masa sikit, mesti otak set tidur tak hengat dunia...

pagi tadi aku bangun memang awal, celik-celik mata, tengok handphone ade beratus-ratus sms wish hari raya, erm..bangga sekejap, memang aku mengamal kan semua perayaan adalah perayaan aku....hohohoho.ok aku tipu!!



sikit punya celik IT aku nie, bukak mata terus on lappy, nie baru betul-betul kena pada nama, celik IT...kan?merapu meraban kat facebook, then terus mandi,dah wangi-wangi..sikat rambut belah tepi dengan macho nye, pakai baju smart-smart....

then angkat baldi pergi basuh baju, ngeh!! gila smart aku hanya sekadar nak basuh baju, gaya ala-ala nak ngorat bibik...ekekek...

assignment untuk minggu ini sahaja, terima kasih!!

now kerja dah siap except assignment, blog dah update, maka...

aku nak sambung TIDUR balik......ZZzzZZzzzz

*************************
FULL STOP

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

lilY said...

bangun² dah tgh ari mne leh tido lah dah.. (ni org jeless..) ekekkeke

misSbLurRy said...

lily,

kikikiki......jgn jeles eh...meh ler tido skali

amna naziha said...

selamett.. haha
comel nye si panda tu ;D

i am S!L4H.. said...

tdo sampai lebam..cuti2 harus dimanfaatkan..hahaha

yad'z said...

betolll... joget ala upin... ehhehe...... tido, bangun , teros on lappy, makan pon lupe... adeh lapor pulak...

misSbLurRy said...

i am silah,

aku tak jadi nak tidur...
wat esemen

misSbLurRy said...

yad'z,

ari weekand bakal wat gitu...ahahah

misSbLurRy said...

amna naziha,

cute kan.....tapi dia ganas

i am S!L4H.. said...

lohhh..cmtu plak..ape2 la jnji lu bahagia....kuh kuh

misza said...

suka tido gak. kalau ada peluang memang tido sampai lebam.