Saturday, January 29

aku nak subtitle oi

rasa nak lempang je diorg berdua nie
* chomey giler *

aku tengah layan cerita mary me marry...ok!! memang aku ketinggalan,aku mengaku...muahahaha..sebabnya aku kureng mengikuti korean ni. if aku tahu pun bila baca blog orang and influence dari sibling and kawan-kawan aku yang sangat minat korean nie....

and admit cerita nie kinda cute,muahahah alrite, honestly cerita nie pelakon dia pun sangat cute...woooo...chomey....tapi nya...yang buat aku hangen...

folder yang aku copy ni subtitle nye sangat bengong....oi kembalikan subtitle..aku tak paham apa kau cakap...waduh...


tengah syok layan air mata, woooopppsss, gua muka paragas tapi hati kalah j.co donut...well gua ada perasaan beb...bukan tiang...weeee :)

korang bayangkan lah, cerita ni ada 16 episod,setiap episod 1 jam dan sekarang tengah layan kemuncak cerita ni, episod 8...tapi nya TAK ADA SUBTITLE....dari episod ni sampai habis...dapat bayangkan?kesakitan hati itu???

tolong oh tolong...
* sob sob *

so sekarang, perlu ke aku buat subtitle sendiri??? arggg tension nya aku....someone please help me....siapa tahu mana nak download subtitle untuk movie korea? 

aku dah cari internet dan jumpa dan dah download tapi tak boleh juga...sob sob sob......tolong...oh aku memerlukan subtitle......

********************************
FULL STOP

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

eddy syrol said...

huhuhu..singgah japp :) dah polow

misSbLurRy said...

eddy,
thanx

nelly said...

hahaha

dia comel sangat pun ko nak lempang . .
rilex lah der !
hehe

syafiqah khadiron said...

HAHA :d faham faham sendiri la weyy. tgk je cara dia org buat apa. nnt boleh la phm apa dia ckp. HAHA :D

Mohd Ridhuan said...

tengok je la...
ehhehheh...
tak faham pun buat2 faham.k
hehehheh

Un Phat Lee said...

lu tengok kat viiki.net .siap subtitle lagi kalo tak silap

nadey said...

wei bai.........ni cite bru ko mane ade ketinggalan doh!....ape la ko ni! lek2.....
bak kate phat lee....tu betol.......
huhuhuhu

misSbLurRy said...

nelly,

eh siyes wei....org yg chomey sgt nie aku rasa geram melampau2

misSbLurRy said...

syafiqah khadiron ,

penat dah aku pahamkan cter tue...tak gak paham...sampai tenganga

Mohd Ridhuan ,

macam itik ckp denagn aku wei....mcmane tue??

Un Phat Lee ,

ok bro...wa usha web tue nati

nadey ,
muahah cter nie julai 2010...blom ketinggalan eh..hihihi

Syafrina Utopia said...

suke cite ni mary oh mary