Tuesday, January 11

apa sudah jadi??


aku tak nak pertikaikan kenapa ana raffali boleh juara AJL,
dan aku tak nak pertikaikan kenapa black kalah anugerah 
vokal terbaik dengan hafiz,
aku juga tak akan ulas pasal kenapa mark zuckerberg nak tutup facebook,
kalau aku cakap pasal mamat mark zuckeberg nanti aku cakap 
dia manusia paling ngok..

ok done !!!

sekarang aku nak serious sikit hal yang semasa sikit.
wow!! boleh apply jadi menteri wakil rakyat, ahahah..

sebenarnya sudah seminggu aku pendam perasaan,
minggu lepas, 1st class aku telah batal, ok fine!!
then request aku masih lagi dalam keadaan pending,

click saya untuk menggendut kan saya

aku request subject untuk slot in hari khamis 
memandangkan khamis aku sangat free..
tapi still pending sebabnya diorang kata yang approve hanya lah PA,
PA is penasihat akademik...

masalah sekarang PA aku bercuti sampai 17.1.2011
dan tarikh akhir untuk register subject jumaat ini.
ok!! terbaik...aku sayang "papa" aku.

tapi aku tak boleh nak salahkan dia,
sebab dia tengah syok bercuti tanpa tahu
keadaan yang kelam kabut dekat campus aku sekarang.

wat aku runsing lagi bertambah miong...
apsal lagu alleycat aku bertukar subtitle pulak nie?
lagu alleycat subtitle maher zain...
damn!! macamana nak karoke nie?



mentor dah nak dekat...
kene practise nyanyi...
owh lupa, tengok AJL kan?
masa persembahan penutup nampak tak makcik pakai baju merah?
sweet kan, aku nak pergi uji bakat dengan beliau nanti,

perlu ker aku bawak syringe?
atau aku kena ada anak angkat yang ramai
dan juga perlu spam email?
korang ada tips untuk aku tak?
jangan kedekut eh....


ahahahha...sewel....
ok off..lebih2 nanti kene lahar pulak...

*****************************
FULL STOP

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

Aizuddin Hanis said...

haha...kelas org isnin-rabu jer...gagaga....khamis,jumaat,sab2,ahad enjoy

misSbLurRy said...

aizuddin hanis,

x best bro...ahahaha....
duduk dlm bilik je pon bosan ....

Cempakamelati said...

Selamat study. Banyakkan bersabar.

Bally Da Shoe said...

laa... kalo PA takde... TDA kan ada... jumpa la dye...
huhu jgn la mrah dye... mark tu jiwa kacao...tekanan tgk pesbok dye laku sgt...haha

.::nany dingding::. said...

huhu..ana rafali xbestla.. =P
black yg ptut mnang en.. ;)

misSbLurRy said...

cempaka melati,

memang dah bersabar....tapi xleh sabar dgn org yg mnalas wat keje

misSbLurRy said...

bally da shoes,

skrg org baru beb, k,aida da xde...yg bru nie mmg errr..ntah la...klo sorg berckp mungkin yg sorg tue silap
tp kalau sume dah berkata2...paham2 je ler..

by the way tunggu dean plak yg approve kan

misSbLurRy said...

nany dingding,

a'ah...ngat black leh menang tuk vocal...aiseyh..xpe la

Syam said...

Sekarang semua urusan penambahan kredit tak akan ada kaitan dengan PA. Semuanya akan di luluskan oleh TDA. Lepas TDA luluskan, permohonan kau akan di proceed to Lecturer yang ajar subjek tu. Then LEcturer tu akan register kan untuk korang

Aku dapat info dari Pejabat Akademik Fac aku.

misSbLurRy said...

syam,

aku nyer dah terus link ke dekan....ahahah naseb dah diluluskan...

menakutkan aku jerp....

psl lecterur yg ajar pun xtau pape...entah nye system br nie...

mudah tp memblurkan org