Saturday, January 15

hantu punya anime


disebabkan awal-awal sem yang agak hambar, so aku mencari sesuatu yang boleh menghairahkan aku time malam, seriously bro, boring kot duduk dalam bilik tak buat pape kan...so why not tuk cari something yang leh memberansangkan otak

so nak tak nak aku terpaksa rompak external kawan aku untuk layan nafsu kering kontang di malam hari, sekali aku ternampak pulak cerita fruit basket, ok diam!! tak payah berkata-kata....

for those yang layan anime memang akan cakap aku ni bapak gila dasat ketinggalan zaman, tapi penduli hapa aku, aku memang suka tengok anime tapi aku malas nak follow sebab boleh wat aku ketagih..

silap-silap sampai ke pagi aku melayan, bongok tol anime nie...anime nie kekadang melayan juga tapi aku naik hantu bila tengok reaksi diorang melampau-lampau yang tak beragak...isk, rasa nak sepak-sepak jerp...



lepas itu, muka masing-masing naK  chomel jerp...haiyo...tapi tak kisah lah semua itu, yang penting jalan cerita nya tak membosankan, kalau tak, tak ade lah rakyat malaysia nie naik angin bila komik online dulu pernah kene tutup...

nasib ade resource yang lain, dan tak ada lah sampai gila menunggu cerita one piece di upload sampai beratus2 episod....dan tak ada lah hari ceria untuk aku di malam hari....untuk yang tak minat cartoon, try-try lah layan...not bad bro....


paling aku tak boleh blah, layan anime yakitate, ngoi gila cerita tue tapi memang best, watak utama dia sangat comel sampai aku keliru lelaki or perempuan. ahhah....

jangan korang pandang remeh hal anime nie, aku tak tahu lah antara korang sedar atau tak yang kat malaysia nie, ada anjurkan hari otaku kat KL, tak silap aku setahun sekali. otaku tue bermaksud orang yang kaw-kaw sat addicted dengan anime. diorang pakai costum dengan watak kegemaran diorang. smart siol !!!!



so siapa lagi layan kartun-kartun? meh tolong aku senaraikan apa lagi anime yang best untuk aku layan..tak moh lawan-lawan aku nak yang chomel-chomel jerp...and bagi website untuk di download sekali...hi hi hi


**************************
FULL STOP

missblurry

12 ,000 yang sedang blur:

missgee said...

Kaki anime..

P/s: Orang tua cam sy hanya layan Sinetron :p hehehe

Amiey White said...

amiey layan anime , sangat gila :D

btw welcome to club hehehe

misSbLurRy said...

missgee,

ahahah sinetron? lagi penat nak melayan...muntah2

misSbLurRy said...

amiey white,

yeaaaa...ade geng

Tungau Ijau said...

anime terbaik.... ialah.. Fairy tale! anime yang boleh wat saya mengis.. gelak... dan rasa kagum... :)

misSbLurRy said...

tungau ijau,

watak dia ala2 komik zent..2 dudes..prasan x

Tungau Ijau said...

skit~ watak tak kesah.. tpi.. jalan cerita dia.. whoaaaa~ patikan layan anime dia.. bukan manga... anime dia... lagi gempak.. feel abes!

misSbLurRy said...

tungau ijau,

cerita tue mmg lawak tgk anime....kalau manga x brape feel...tp boleh jugak klo da bosan sgt.....ehehhehe

zuhanismohamed said...

hai..yakitate tu memang terbest sekali..!! hehe

misSbLurRy said...

zuhanismohamed,

kan...tp reaksi muka dia...adoi..rasa nak lempang....melampau btol2..lg2 judges dia...

Misz Mas. said...

cis! anime pon salah satu kesukaan aku! tapi takleh addict sgt la.nt abis duit aku beli kreko terutamanye.haha.

aku cadang ko tgok naruto plak la.wakaka.ganaz siket.pastu main dota!hahaha..adoi terspam plak kat sini..

nilah komen paling panjang dari aku untuk enteri ko.hahahakk..

sekian sahaje..hehe

misSbLurRy said...

misz mas,

beb aku malas r layan naruto...mcm tgk dragon ball....tak reti2 nak abis....pening aku .....

adik aku dulu beli kreko..last2 stop...ahahahha n kreko tue pun da dijual....slamat da kot