Monday, January 3

selesai tapi...


pagi tadi aku tengok status kewangan aku kat website mengatakan aku berhutang, oklah, memang patutlah kan sebabnya hari jumaat hari tue cuti, so bahagian bendahari belum update status lagi...

so segala urusan add subject pun jadi terbantut, aku tak kisah sangat sebabnya subject yang aku nak tambah ni pun tak berebut dengan sesiapa pun, just subject faculty yang ahlinya sekerat unta saja...

sekarang sudah settle masalah tapi problem yang datang subject yang aku nak key in nie pula, lecturer yang dikatakan suka skema jawapan direct dari buku,walahwei nak hafal satu buku? hurm memang susah untuk aku buat,


so sekarang aku dalam dilema nak ambil or not subject tue, adoi awal-awal sem dah buat aku gila, bukan tak boleh, boleh je kalau nak tapi nya akan jadi masalah bila final exam, sebabnya aku ambil 24 jam kredit termasuk yang nak key in ni,,,

arggg,,,dilema dan cabaran..masuk subject ni jadi 8 subject yang 4 amali, perg,,sangat berat...macam nie, nak ke tak nak??hurm...



by the way, congrate UPM sebabnya buat website yang sangat mantap dan sangat detail untuk student, anda terbaik...


***************************
FULL STOP

missblurry

4 ,000 yang sedang blur:

nub said...

aku punya no rekod.hareemmm

misSbLurRy said...

nub,

no rekod...lg mabeles....leh key in subject x

Aizuddin Hanis said...

wah byknye 24jam krdt..org sem ni 12jer...hahaha..

misSbLurRy said...

aizuddin hanis,

12 jer?? perg..gila jeles....yup terpakse amik 24...kalau tak...errr..abis lah harapanku