Friday, January 21

dia lah orang nya,....



entri kali nie simple jerk,ahahah eh serious tak tipu....tapi sebelum tue, aku nak keluar bilik jap, lepaskan angin beracun dulu, perggg!!!

ok,aku cuma nak ungkai beberapa benda saja,

1stly, perut aku sangat buncit...layan tomyam cendawan kaw dan minum air choc blend, niat di hati nak makan roti impit, tapi makcik roti impit balik awal plak, argggg...makcik!!! kamu buat saya kecewa.....




2ndly, inilah dia orang yang meng F kan killer paper aku, ciss...oh lupa, i call him "papa", sem nie sangat menerujakan dia sebab ktorg request sendiri untuk dia buka kelas, ngajar quantitative..

" papa, i promise that never play around anymore, please give me A for your subject ", kata blurry

" but i saw you just focus on your facebook, not me..so how could i give  you A if you like that? " dR. victor neto

tettt, hahah yup, memang aku mengaku dalam kelas dia aku layan facebook sebab sangat bosan, sorry doc...oh lupa pula, nama betul dia adalah doctor ..jap aku pun tak ingat nama betul dia, hah, Dr. victor manuel rosado neto, nah hamik kau, dia orang portugal kot, ahah cute kan??

3rd, aku postpone lagi kisah "party" aku ok, menunggu picture yang sengal dari kawan aku...




4rd, eh betul ker apa aku nampak nie? before nie 50 H jerp..kali nie naik jadi 77 H? wow...kalau betul, alhamdulillah, tapi ingat USPOT, kau jangan nak gurau-gurau manja dengan aku, tengah gumbira tahap unta nie....


5th, ..sudah-sudah.....short entry je maaaaa..


***********************
FULL STOP


missblurry

9 ,000 yang sedang blur:

AesyaZealous said...

facebook-mengadap buku.. heheh

misSbLurRy said...

AesyaZealous,

ye x ye kan....ahahahah..slow la blurry nie

DibaHadzim said...

standard lah tuh . heee . diba pon buat camtuh . heee . ;)

Misz Mas. said...

wah,pendek benar enteri blurry.belom bace enteri "pendek" aku lg tu.haha.wey..pastikan lenkali dapat nasi impit!

misSbLurRy said...

DibaHadzim,

ahahah setiap minggu aku akan focus 3jam kelas dia kat FB

misSbLurRy said...

Misz Mas.

wei....bukan nasi impit...tp roti impit la syg....

MiZi said...

mizi ada pengunguman

http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/pengunguman.html

misSbLurRy said...

mizi,

baik

syafiqah khadiron said...

hahahaha. pasal FACEBOOK la cheq punya result mcm bingai. kalau takada FACEBOOK confirm aku dapat 7A.