Monday, January 17

khurafat....betul lah !!!


seperti yang aku dah jangkakan, kelas untuk hari ini memang 5 minit, perg, tapi nasib baik dia mengajar, so ok sikit. sebabkan lecturer aku yang special ni sangat tak suka buat amali, maka amali aku digantikan dengan melepakkan diri di mines, ahaks!!

pagi-pagi lagi dah munculkan diri, aku rasa aku pelanggan yang ke 13 masuk dalam mines tu kot...( bajet japs ), hah!! nasib aku tak lupa, masa turun dari bus dan nak masuk dalam mines, aku ternampak, yes ternampak dari jauh lagi benda yang aku kenal sangat tapi dah pelik jadi nyer,

benda itu ialah.......

cotton candy....apa yang pelik? peliknya benda ni dah naik pangkat.dia sekarang tak dicucuk dengan batang lidi dan kena bungkus dengan plastik, tapi dia duduk dalam bekas plastik yang cantik ala-ala sama taraf dengan nata de coco....ah tak apa, aku tepek gambar sikit lagi....so, aku agak kagum!!!


disebabkan aku adalah pelanggan yang ke 13, maka aku rasa sangat lah senang hati, tak payah berebut-rebut naik escalator, beli tix wayang, bahagia gila,...owh tadi aku layan khurafat, sikit lagi aku bagi tahu pandangan aku hal filem nie...

tix aku pukul 1.30 pm, maka pergi mentedarah dulu, bab makanan memamg geng aku ada masalah mental, masing-masing tak boleh decide nak makan apa, last-last layan pizza huts, dan ktorang pelanggan pertama diorang...wakakka...

dia serve pun cepat dan dapat sup yang pelik, banyak betul mushroom dia, menakutkan aku pulak nak makan plus sangat cair, tapi lantak lah, aku jenis makan tak kira apa pun, bantai sental jer....



now aku nak bagi pendapat aku hal filem khurafat la sesangat ....

1. BOSAN GILA !!!!!

2. watak liyana jasmay so-so jerk , dia pun dah nampak macam hantu, err..

3. langsung tak seram macamana yang digembur2kan, baik aku pergi gemburkan tanah dalam pasu bunga mak aku lagi baik...

4. part syamsul angkut maya si anna, dah macam night walk kat dalam hutan yang biasa aku buat je bila aku kene masuk hutan....

5. hantu dia dah macam ju on..merangkak-rangkak...yang best siap boleh panjat tingkap lagi...tak payah terbang-terbang dah..

6. apsal syamsul nie asal belakon nak gaya macho jer?sampai menangis pun bajet macho lagi? ke mata aku yg kero nie?

7.  paling best, iring jenazah sendiri, ahaks....roh syamsul iring mayat dia sampai masuk kubur, fuh....so sweet !!!

8. sudah...sampai sini jerk,yang penting...AKU NAK BALIK DUIT AKU!!! ahahha ( dia janjikan kalau filem dia tak best boleh call dia,tuntut duit tix, sesiapa ada no. phone dia tak? )

*********************************

fakulti perhutanan yang sememangnya dalam hutan..

bukti pembelian


**********************************
FULL STOP

missblurry

22 ,000 yang sedang blur:

najwa's said...

haha tak best eh? :P

misSbLurRy said...

najwa,

i bagi 2/5 star,,,,serious tak best

Misz Mas. said...

ko abeskan tak sup pelik tu?haha

misSbLurRy said...

misz mas,

aih,,pewot boye..harus habiskan

Misz Mas. said...

gula-gula kaps dah moden la! wajib beli nie~!

Misz Mas. said...

that guy mmg suke control macho la.heh. x suke i..

misSbLurRy said...

misz. mas,

kan? ke aku yg ketinggalan nie

Misz Mas. said...

manadaa ko ketinggalan..aku lagila baru taw..haha

aNnE said...

eh kenapa anne tak jumpa cotton candy dlm bekas erk..nak cari ah..haha

Abu Luqman said...

saya ..lama dah tak tenguk wayang..

HaNTwO said...

hahahah pendapat yang paling best ni....seb bek tak tengok lagi...part yang best moh kita gemburkan tanah pasu bunga mak kita lagi bagus heheh..

aleen aiden said...

hahah,bosan?dlm byk2 en3 pasal khurafat baru ni 1 yg ckp citer 2 bosan.bagus,ade kelainan.kah3

Ariffin Khomeini said...

aq x tengok lgi. tunggu donlot je kot. takut rugi klau crite xbest.

misSbLurRy said...

misz mas,

wakakak makna nya sesama ketinggalan la eh

misSbLurRy said...

anne,

blurry pun br 1st time..jakun kejap...ahahha

misSbLurRy said...

abu luqman,

sama la..last tgk pun magika...lama 2

misSbLurRy said...

hantwo,

ahahah tue makna nye penyesalan teramat besar g tgk cter tue...gembur tanah leh wat muscle

misSbLurRy said...

aleen aiden,

nie kejujuran dalam hati..ntah siapa kata best tue?langsung xpaham best tang mana

misSbLurRy said...

Ariffin Khomeini,

mmg cter nie layak untuk didonlod je..bukan tgk kat wayang

combi said...

besnye tgk wayang =)

misSbLurRy said...

combi,

tgk wayang yg x best sgt la xbebaloi

yad'z said...

hahhaa... minggu lepas ade jumpe cotton candy uh... mula2 nengok pon tekezut... unik gitu...


gile gaban pelik mushroom sop uh... ish, sedap kew.. cam pelik yang amat... scary..~