Sunday, January 30

suwa suwei punya perasaan


semalam adalah hari bangang aku, dah lama pula tak rasa hari bangang macam gini, sekali kena memang terdiam lah aku 5 minit....aku malas nak cerita hal tue, sebab melibatkan seseorang yang aku pernah respect dan juga diri aku sendiri. tapi kesuwa suwei good morning tue tetap tinggalkan sejarah dalam hati aku.perg, macam lagu newboyz siot, hanya tinggal sejarah....eh nak tepek lah lagu nie...muahahhaha...


sebabkan aku rasa sangat suwa suwei good morning, maka aku gembirakan hati aku dengan makan, balik tadi memang train sesak tahap ahmad albab lah, sampai kawan aku keluar ilmu batin ajak naik train hala ke seramban, then turun dekat UKM and patah balik. thanx, kunyanyang... idea kau sangat bernas...

pergi makan kat the spaghetti farm then jalan-jalan, usha gadget dan terus balik, gilak sesak lah malaysia nie, banyak sungguh manusia, mid valley tue kalau kumpul betul2 mau penuh 3 tingkat dengan orang je...



mentang-mentang gaji dah keluar, raya dah dekat, belagak kan korang, shopping sampai hilang anak, hilang kasut, hilang tenaga, pergg....riak!! ( aku emo ker?? )

masa sedap aku usha aweks!! aku ternampak arnab kat tepi carefour, walawei..chomey gilak siot....geram aku, tapi diorang tak jaga arnab tue, sampai berkudis dah, sian,,,,tak active pun, jahat owh diorang nie...asyik tidur je rabbit tue, sedangkan dia baby lagi, sepatutnya active....kesian kan??



ish, memang kalau dah duduk rumah sendiri, aku nak bela balik rabbit, walaupun dia bisu ( tak ada bunyi) tapi dia manja...suka senyum kat aku kalau aku belai-belai dia...ish geramnya, rasa nak tumbuk-tumbuk je rabbit nie...

korang ade tak perasaan tu??atau aku je yang pelik???

nota suwa suwei good morning :

1. perlu ker aku berjumpa terus dengan orang yang backstabber nie?atau aku terus berdiam diri tak payah besarkan keadaan?

2. tadi aku buat ice cream...sedap...esok aku test dulu, kalau menjadi aku post resepi, ok??

3. aku dah dapat subtitle movie aku...yeaaa...kawan aku copy kat orang lain...hihihihi

************************************
FULL STOP


missblurry

7 ,000 yang sedang blur:

Amiey White said...

1st - tanya soalan kat yg tikam tu apa masalah dia (walaupun da sethn amiey diam x tgr member lama sbb tikam belakang hahaha)

eddy syrol said...

sdp mekanan

Misz Mas. said...
This comment has been removed by the author.
Misz Mas. said...

aku pun turut mencari subtitle tu bila bace entry sbelum ni..haha.tapi x jumpa!

penghianat?jumpa je blurry..mungkin dia mahukan penampar.haha

sabar blurry..

misSbLurRy said...

amiey white,

aku rasa niat dia ingin tahu...tp cara dia salah....erm...

malas la aku pk....buang masa

misSbLurRy said...

eddy,

kali nie x sedap plak spaghetti...rasa masam kurang

misSbLurRy said...

misz mas,

kalau aku ilang sabar mmg bleh bg penumbuk...

tp aku malas nak besarkan hal...
aku biar je la....