Wednesday, January 26

tidur itu indah tapi.....

minggu ni memang minggu memenatkan bagi aku, sebabnya hari minggu ari itu, aku sakan tidur dengan hebatnya...eh serious seyh, tidur dengan hebatnya boleh wat penat badan,,kan? cuba korang buat kalau tak percaya...

hari isnin macam biasa aku punya kelas memang sejam je untuk pagi dan petang, amali subject kitaran memang tak akan ada, so memang sedap aku sambung tidur..

semalam pun kelas banyak tak ada, bila ari isnin tidur tanpa henti, maka malam aku jadi vampire, korang tau kan penyakit aku nie, mudah kene serangan insomnia.. so aku bantai layan movie,sedar2 dah subuh..damn...

tak pasal-pasal semalam aku tuang kelas perekat, mengantuk gila babeng..sekarang dengan keadaan yang kurang selesa, aku rasa macam nak demam pula, layan buat account.

zaman sekolah dulu, memang aku budak account, and memang aku suka, tapi itu cerita 6 tahun lepas yang SPM aku daoat 8E untuk account..clap clap clap untuk diri sendiri....wakakka..dodol...mana tak dapat 8E, kalau semua account aku buka langsung aku balance...

dan 6 tahun kemudian, aku kena ambil subject ni, tapi in BI, totally out, aku lagi prefer yang aku tak ada basic, dari ada basic tapi lain language. hah apsal? sebabnya korang akan keliru, berbeza kot kalau dah tukar bahasa walaupun benda tetap sama....ini bagi aku lah....bagi meke meke yang cepat pickup, no hal...

dengan keadaan demam + account yang memeningkan = tidur...so jom tidur...ahahahah..

oh by the way, siapa pernah kene magrain? aku search kat encik google, memang lah dia respond tapi aku tak boleh bayangkan macamana perasaan migrain tue sebenarnya..

sebab aku ni dah lama rasa sakit kat belakang kepala belah kanan, dia berdenyut-denyut dalam 5 minit dan kerap juga lah...sakit tak sakit sangat tapi kekadang dia menarik2 urat mata sekali. dan wat aku terganggu..

perasaan migrain macam gitukah?


* maaf mana yang tag aku, dan datang singgah tapi aku tak balas, ada masa aku buat itu semua ok...thanx
*********************************
FULL STOP 

missblurry

10 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

wah .
8E ?
dahsyat !
hehehe

misSbLurRy said...

nelly,

wahahaha baru la ceria result aku.....
ahahahahahah

Berto said...

migrain mmg sakit, aku selalu kene, kadang2 time tidor pon dia datang jugak

Amiey White said...

8e lah best terasa bangga tgk angka tinggi kat result (ayat pujuk diri)
hahaha

btw aku x migrain kira rasa dia macam makan jajan barangkali agagaga

HaNTwO said...

leh kawan dengan berunga koala ni hehehehe...

NuSaNa NoSa 91 said...

betol2.. pe benda pon, klu tukar bhs, mesti terus jd blur.. huk3~ T__T

misSbLurRy said...

berto,

dlm tidur? mak ai

Amiey White ,

colourful la best....warna warni result spm aku beb

misSbLurRy said...

hantwo,

ahahah..koala bear?cute tue

keen,

itu lah....xpasal kene buka kamus+buku form 4@5...relate dgn yg skrg

qhais said...

sy pnah kna migrain sb time training kat ALAM dulu slalu la kawad2 time panas2 ni....sakit kepala sebelah saja.....seblah lg xsakit...tp sakit nya cm kna barah otak ja...huhuhhu....wlupon sy xpnah rs barah otak cm na..huhuhu...tp mmg sakit...

misSbLurRy said...

qhais,

aduh..lg den xleh bayangkan.....tp time kawad mmg berpinar2 pale....