Friday, January 28

selamat cuti semester



sedar tak sedar, dah bermula cuti semester untuk sem ni...rasa sekejap je...eh wait...memang sekejap je pun, baru minggu ke 4 lepas itu da start cuti,.

seriously, aku kurang gemar awal tahun, sebab cuti umum sikit banding hujung tahun, mueheh jahat tak? kalau zaman diploma pula, aku lagi suka awal tahun sebabnya time gini lah banyak aktivit boleh buat untuk training, silap-silap dapat berlayar seminggu atau 2 minggu....perg syok...

tapi itu semua kenangan jer...cuti semester kali ni, aku rasa agak bermakna sikit untuk family, sebab dapat buat plan untuk do something together dengan family, maklum lah cuti Chinese new year kena tengah minggu...


kenduri kahwin pun belambak-lambak, tak terkecuali dengan aku yang sepatut nya aku kene pergi terengganu tapi tak dapat follow sebab family aku cuti sakan kat sane sampai over date....

aku ada exam la bro, naik cuti terus minggu exam, tapi buat masa sekarang ni yang confirm cuma quantitative, yang subject lain mungkin minggu ke 6 kot..dunno lah...

so plan aku untuk seminggu yang tak buat apa-apa, aku rasa aku akan bawak kawan aku,dia "foreigner" cuti sekejap macam gini dia tak balik, so aku akan bawak dia jalan-jalan kat area kl dan selangor...

aku nak main masak-masak kat rumah, hurm....lepak-lepak goyang kaki, fuh best..kamus hidup aku mengatakan, apabila cuti menjelma, maka segala assignment + kuiz + test tidak akan dilayan sama sekali, sekrang masa untuk rehatkan otak...dan berjimbbaaaaa...mueheheh


so korang yang lain?? ape plan untuk cuti kali nie? kongsi-kongsi lah, kot aku boleh tiru ker...ehehhehe...baru lah " so sweeeettt.."


* selamat bercuti untuk semua warga campus

*************************
FULL STOP

missblurry

9 ,000 yang sedang blur:

nelly said...

cuti awal tahun lah beb
=)

hehehe

kenduri kahwin ?
hehehe
bila mahu kawen ?
=-p

misSbLurRy said...

nelly,

cuti awal tahun ..budak sekolah punya bulan 3....

pe kata lu cr pakwe tuk aku???

missgee said...

Selamat Bercuti..

Ikhlas dari saya
yang turut bercuti..
hehehe

nelly said...

cari pkwe ?
haha ?
wa tak reti der ~

misSbLurRy said...

missgee,

muahahah....selamat bercuti

misSbLurRy said...

nelly,

wa pun x reti beb,,,,waduh,,guane/.?

nelly said...

haha .
ko usya dekat fb
hehee

misSbLurRy said...

nelly,

fb? pergg....lucah tue...muahahaha
ko mesti slalu wat kan

nadey said...

yeahhhhhhhhhh Mb ko buat komen no2 terang2 ko pmpn ok!....hahahah

woiii besh gile cuti hargai lah bile ko dh keje mcm aku sekse ya rabbi!