Sunday, January 2

hello E 103/6

setelah tinggalkan lebih kurang 2 bulan bilik aku nie, maka hari ini aku jejak lagi di katil yang sama..dan aku kutip balik sampah-sampah yang aku tinggalkan dalam drawer meja study aku..hik hik hik, padan muka kau, malas sangat nak buang kan??

sampai kolej pukul 3, terus pergi daftar then ambil barang dari kereta dan jerk operasi mengemas, boleh tahan penat nya,nasib baik tak berhabuk sangat, so ringan lah sikit beban,

habis mengemas terus aku online, maklumlah line tengah mantap, so ambil kesempatan update blog lah apa lagi...jiran-jiran sebelah ni still lagi pumpang pumpang dok mengemas barang, sorry guys, i nak landing-landing kasi tegang urat kejap...sahahaaha...

kepada semua warga malaysia yang bergelar student, selamat mengemas barang,,,sayo nara

***************************
katil dan cadar yang masih lagi sama

tempat menenangkan fikiran

******************
FULL STOP

missblurry

5 ,000 yang sedang blur:

::astonishing az:: said...

good luck for new sem..

::astonishing az:: said...

good luck for new sem..

misSbLurRy said...

astonishing az,

thanx beb

skooz-san said...

moga berjaya di sem baru~ :P

misSbLurRy said...

skooz-san,

hope so..thaNX