Sunday, January 9

dapat juga kek itu


aku dah lama mengidamkan kek SR choc indulgence...perg sedap bai !!! seriously sedap...masa birthday aku yang entah berapa tahun dulu, memang papehal akan beli kek nie jerp...then si tora ubah selera layan cheese cake pula...

aku memang tak minat cheese, yang kaw-kaw cheese, tapi kalau makan pizza aku nak letak shredded cheese, wahahah...sebabkan aku tak makan cheese, maka aku akan makan selai jerk cheese cake yang diorang pilih...

arggg.. !!! tension betul aku, so petang tadi aku layan juga perasaan aku, pergi lepak kat SR then order choc indulgence, kebetulan kena tea time, so free coffee or tea,aku pilih white flat coffee, sedap dan miong otak aku ...eheh

nasiblah SR wujud depan rumah aku, so tak lah menggagau aku mencari jauh-jauh kan.... ah sudah lah...banyak cakap banyak bohong...meh tatapi cake choc indulgence SR.....

selamat menjamu selera ~~


************************
FULL STOP

missblurry

18 ,000 yang sedang blur:

Fadzli Amir said...

Huiiyyooo...lazat tu...dulu pernah makan kek ni...tapi skrang dah stop pengambilan gula dan lemak berlebihan...tgh bet ngan member opis siapa dulu dapat 6 pack...hehehehhe

misSbLurRy said...

fadzli amir,

memang sedap tp mmg byk gula...ahahah....

ok..gud luck bro...klo bro menang saya bg kek nie..ahahahha

staLker prihaTin said...

mangsa : staLker prihatin
tempat kejadian : depan lapt0p atas meja
suspek 1: kek SR ch0c indulgent
suspek 2: ms blurry
testi : hampir mati manahan kebuluran >.<'''

rep0rt " BLURRY~!!! k0 nak bg aku mati d tempat kejadian ke mlm2 yg tgh buta nie???!!!!

misSbLurRy said...

stalker prihatin,

wakakak prihatin nya anda.....kesian anda....tak ape lah..esok anda dpt kek coklat tp xde indulgence kayh

k_Own said...

bro sesedap rase ke nih ? hehhee

misSbLurRy said...

k_own,

apsal aku nak sebut nama ko nie kliwon je?eheheh

sedap wei..rasa lemak2 mcm perot aku..hihihihi

ieMa ackLes said...

waa sedapnya..
nak sikit..

Arm_mj said...

waahh sdap tp i mnt cheese cake lagi!! hehe

NuSaNa NoSa 91 said...

waaaaaaa~ nk gk.. ni kek feveret keenn.. huk3~ T__T

jaya jr said...

ini mmg sedap dimakan..lagi laa klo makan bersama keluarga..huhu

misSbLurRy said...

iema ackles,

mmmg mabeles beb

misSbLurRy said...

NuSaNa NoSa 91,

nanti kita g makan sesama kayh

misSbLurRy said...

jaya jr ,

btol...tp diorg da x nak mkn kek nie...so mkn sorg2 la jawabnye

misSbLurRy said...

Arm_mj,

eheheheh saya x suke cheese cake...

Amiey White said...

amiey nak cake ...:(

post 1 :P

misSbLurRy said...

amiey white,

nak? eheheh....nati bg guna email eh

penyisir rambut said...

adoi....
meleleh da ayaq liuq sy....
hikkk..

misSbLurRy said...

penyisir rambut,

sama lah tgk pon nak lg kek nie