Friday, January 7

.........??


tengok tajuk pun dah tahu kan,
aku sekarang tengah penat,
penat melayan karenah pelbagai manusia,

aku rasa otak aku kosong jer sekarang,
rasa macam nak bukak tengkorak then buang jap otak nie,
bagi dia rehat seketika, kesian dia....
time tidur pun berfungsi juga,
melayan mimpi yang indah....


aku harap, segala masalah akan selesai minggu depan,
apa jua masalah yang aku hadapi,
aku nak settelkan secepat mungkin,

tapi aku memerlukan charger,
untuk charge tenaga dan juga spirit dalam diri aku,
aku nak diri aku yang dulu,
takkan cuti lagi kot,
come on blurry, wake up..


jangan mudah putus asa,
jangan biarkan emosi mengganggu apa yang kau plan selama nie,
jangan biarkan mereka menguasai diri kau,
bangun blurry, masih belum terlambat...

*********************
FULL STOP

missblurry

8 ,000 yang sedang blur:

khalidahmacambaguss~O_o said...

usaha yer....blogging tetap jalan....;)

misSbLurRy said...

khalidahmacambagus,

insyAllah..ngah kuatkan semangat

Mohd Ridhuan said...

jangan berputus asa,k
kuatkan semangat..
insyaallah...
anda boleh,

misSbLurRy said...

mohd ridhuan,

insyAllah,
thanx bro

Amiey White said...

You can doing be positive okay dear :D

misSbLurRy said...

amiey white,

alrite bebeh, i will

NuSaNa NoSa 91 said...

skrg musim emo ke blurry?? ke sbb pnyakit pompuan?? hik3~ ^_^

misSbLurRy said...

nusana nosa 91,

semua orang emo eh?wahahah....xde la..awal2 sem..mesti ade prob..hurm..nak wat mcmane kan